2-Day Masterclass

Leading People in a Digital World

(Dansk) På dette kursus ser vi Human Resources som en agent for forandring og innovation. I en virkelighed hvor digitalisering stiller store krav til forandringsparathed, ses HR i stigende grad som en central strategisk funktion, der introducerer nye måder at arbejde på og som understøtter og leder mennesker i den digitale alder. Med dette forløb præsenterer vi jer for værktøjer og metoder til at støtte jeres organisation på denne rejse.
Sign up now
Got Questions?
Why join this course?

(Dansk) Du er enten HR Manager, HR konsulent eller specialist, Executive Coach, People & Culture lead, L&D Manager eller en der interesseret i hvordan fremtidens HR funktion kan se ud.

Who is this course for?

(Dansk) HR landskabet er under forandring, og et stigende antal HR-roller er i forandring eller bliver specialiseret. HR medarbejderen skal i højere grad kunne agere som User Experience designeren, der arbejder passioneret med at udvikle services, som gør en positiv forskel og skaber konkrete resultater for sin organisation. HR er data analytikeren, som anvender big-data til udvikling af målrettede løsninger og services. HR er også eksperten i nye agile metoder, der skaber optimale rammer for ledelse af kontinuerlige forandringer og kulturændringer, så ledere og medarbejdere kan arbejde smartere, udnytte viden, optimere performance og reducere stress. Efter dette forløb, har du indblik i hvilke konkrete muligheder, udfordringer og paradokser der følger med digitaliseringen – samt forståelse for hvordan HR kan imødekomme dem og skabe værdi både ledere og medarbejdere.

Learning Outcomes
(Dansk) Indsigt i og forståelse for nye digitale perspektiver og paradokser
(Dansk) Forståelse for HR’s nye rolle som frontløber for innovation og som facilitator af digitalisering og kontinuerlig forandring
(Dansk) Evnen til at identificere og afgrænse konkrete udfordringer for virksomheder i HR sektoren
(Dansk) Konkrete værktøjer til at redefinere HR’s rolle herunder færdigheder og kompetencer
(Dansk) Nye input til onboarding og facilitering af remote medarbejdere og freelancers
(Dansk) Viden om arbejdet med digitale indfødte og formålsdrevne medarbejdere
(Dansk) Indsigt i hvordan du bedst udvikler og understøtter morgendagens digitale ledere
(Dansk) Forståelse for hvordan specifikke værktøjer og metoder kan understøtte en medarbejder-centreret kultur
(Dansk) Viden om hvordan forandringsledelse kan anvendes til at forankre et digitalt mindset hos ledelse og medarbejdere
Sign up now
Info and Price

Dates
12-13 June

Duration
2 days, 09:00-17:30

Language
English

Early Bird (before 29-05-2019)
10.625 DKK (VAT included)

Regular
11.500 DKK (VAT included)

Location
Danneskiold-Samsøes Allé 41, København K

More Information
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Meet the teachers

Stine Pi Halmind
People & Culture Lead Rainmaking

(Dansk) Stine har en baggrund indenfor kommunikation og HR fra konsulentbranchen og iværksætterscenen. Hun er en energisk facilitator, indsigtsfuld kommunikator og en vel-organiseret proceskonsulent med speciale i HR, organisationspsykologi og interpersonel kommunikation. Stines mission er at udvikle mennesker og organisationer gennem indsigtsfuld lederskab og som People & Culture Lead for Rainmaking er hun frontrunner for fremtidens HR gennem nytænkning af HRs rolle i organisationer og medarbejderudvikling i den digitale alder.

Anne Malberg Horsager
Business Development Director

(Dansk) Anne har en solid erfaring med at lede og eksekvere agile HR og changeprocesser som har fokus på at sikre effektive processer og ambitiøse resulater i projekter og strategprocesser. Annes har sine erfaringer fra arbejdet i og med innovative og vidensdrevne organisationer, både C20, SM’vere og startups. Fundamentet for Annes arbejde er at facilitere gensidigt fordelagtige relationer og netværk for involverede stakeholders og sikre at kulturudvikling og teknologinnovation går hånd i hånd.salesperson? You get Casper - a growth hacker with a mission. Traffic Manager @ Templafy.

Want to receive more information?

Write us below, and we will get back to you!